Ambalajele tale, cu logo-ul și designul tău în mâinile clienților - este ceea ce urmărești prin publicitate? Și noi! Facem tot posibilul ca dumneavoastră să puteți obține rapid și ușor ambalaje personalizate. Avantajul este că puteți plasa comanda online.

Personalizeaza-ti ambalajele – publicitate personalizata – popular si eficient crește vizibilitatea marcii tale

Un ambalaj este doar un obiect plictisitor, dacă își îndeplinește strict utilitatea. Dar alături de un mesaj personalizat, acesta îți poate reprezenta compania, ideile sau evenimentul. Ambalajele personalizate vor contribui la recunoașterea logo-ului dumneavoastră, vor putea transmite un mesaj sau invita pe cineva la o întâlnire, pot transmite practic, orice doriți. Mărturiile de la nunți, botezuri, sau alte evenimente importante, ambalate in ambalaje personalizate, pot deveni suveniruri de neprețuit. De asemenea, vă puteți impresiona clienții cu pahare, sacoșe sau amblaje take-away personalizate și bine executate, în activitatea de zi cu zi a afacerii dumneavoastră. Nu trebuie să pierdeți nicio ocazie de a rămâne in mintea clientului! Prin personalizare, ambalajele devin un tip special de carte de vizită.

Pahare biodegradabile “to go, de cea mai buna calitate – compostabile DIN13432 – neutre din punct de vedere climatic

Înainte de a deveni creativi, să avem în vedere câteva aspecte. Puteți alege din două tipuri diferite de pahare – cu perete simplu sau cu perete dublu. Paharele de unică folosință cu perete simplu sunt ideale pentru băuturi reci, smoothie-uri și shake-uri. Paharele de unică folosință cu perete dublu asigură o izolare mai bună. Păstrează temperatura băuturilor constantă, indiferent dacă sunt calde sau reci. Iar mâinile sunt mai bine protejate de temperatura băuturilor fierbinți. Paharele “to go” de unică folosință nu pot fi impermeabile fără un strat protector. Paharele noastre personalizabile de unică folosință sunt livrate cu un strat de PLA pe interior. Acesta este un bioplastic pe bază de amidon care este biodegradabil în conformitate cu DIN13432.

Vesela de unica folosinta din frunze de palmier

Puteți alege pentru personalizare o gama larga de farfurii, boluri si platouri din frunze de palmier.

Cea mai bună parte a procesului de personalizare este că acesta este complet ecologic: se face prin folosirea unui laser pentru a imprima logo-urile pe veselă, deci nu sunt adăugați coloranți sau adezivi, fapt care menține calitatea și compostabilitatea veselei noastre.

Ambalaje personalizate - designul dumneavoastra

Aveți deja o idee aproximativă despre cum ar trebui să arate ambalajele personalizate? Aveți și imaginile? Asigurați-vă că acestea au rezoluția de cel puțin 300 dpi.

Vă rugăm să ne trimiteți imaginile si șablonul cu designul pe care îl doriți pe ambalajele dumneavoastră și îl vom folosi pentru a desena varianta finală. Mai trebuie doar să obținem aprobarea dumneavoastră înainte de imprimare, iar ambalajele personalizate vor fi numaidecât gata pentru expediere.

Mai jos gasiti o selectie de articole personalizabile:

  • pahare biodegradabile “to go”
  • veselă din frunze de palmier
  • pungi pentru panificație
  • sacoșe de hârtie
  • pungi din bioplastic
  • șervețele
  • etichete adezive biodegradabile

Nu ați găsit in lista produsul pe care ați dori sa îl personalizați? Vă rugam sa ne contactați pentru mai multe informații. Vă oferim sprijinul nostru pentru a găsi cea mai buna soluție de personalizare.

Vesela de unica folosință si ambalajele noastre ajung la dumneavoastră nu doar personalizate, dar și cu conștiința împăcată, pentru ca sunt blânde cu mediul!