„ReVive s-a născut din dorința de a susține un viitor mai bun pentru oameni și planetă.”Bianca Marian, CEO ReVive

Potrivit ultimelor rapoarte ale Organizației Națiunilor Unite, mai mult de 8 tone de produse din plastic ajung anual în apele oceanelor. Dacă acest trend se menține, estimările arată că plasticul din oceane va cântări mai mult decât peștii, până în 2050.

Mai mult de 50% din plasticul care rezidă în apele planetare provine din produse de unică folosință: pahare, tacâmuri, farfurii și sticle. Deși reprezintă o soluție convenabilă din punct de vedere economic, plasticul ajuns în natură are nevoie de câteva sute de ani pentru a se dezintegra. În acest timp, degradează habitatele naturale în care ajunge, este ingerat de peștii, păsările și animalele care confundă bucățile mici cu hrana și intră în contact cu sursele de apă potabilă. În final, chimicalele prezente în structura produselor din plastic sunt asimilate de om prin lanțul alimentar.

Suntem specializați în distribuția și personalizarea veselei de unică folosință, ambalajelor biodegradabile și compostabile, fabricate din materii prime regenerabile.

Provocările principale cu care se confruntă industria ambalajelor în acest moment sunt eficiența și durabilitatea. Pentru cei mai mulți, ambalajele reprezintă doar un mijloc de transport și conservare a bunurilor, de preferință cât mai ieftin. Noi ne propunem să oferim o soluție competitivă și durabilă, însă una responsabilă pe termen lung.

Observăm în jurul nostru un val de conștientizare colectivă al impactului negativ pe care ambalajele și produsele de unică folosință îl au asupra mediului înconjurător. Chiar dacă oamenii își doresc în continuare un stil de viață comod, adaptat ritmului rapid în care se desfășoară cotidianul, înțeleg mai bine implicațiile pe termen lung și nu mai vor să participe la poluarea mediului atunci când își comandă mâncare sau băutură la pachet. Misiunea noastră devine astfel una de facilitare a alegerilor conștiente și blânde cu planeta noastră.

Fie că deții un restaurant, o cafenea, o patiserie, un food-truck, sau dorești să organizezi o petrecere, noi suntem aliatul tău “verde”. Soluțiile noastre păstrează alimentele și băuturile proaspete și protejate, folosind o metodă alternativă de ambalare. Așadar, gândește “verde” și acționează “verde”. Fii un exemplu pentru ceilalți și arată-le că îți asumi responsabilitatea pe termen lung, făcând alegeri conștiente, fără impact negativ asupra mediului.

bianca marian revive pack romania