Livrarea produselor comandate pe site se face pe teritoriul Romaniei, prin firma de curierat.

Clientii aflati in orasul Baia Mare sau in apropiere, pot alege si ridicarea gratuita a produselor comandate, de la sediul firmei noastre.

Pe langa sumele percepute de ReVive Pack pentru produsele comercializate, se solicita clientului plata unui tarif de livrare. Pentru comenzi in valoare mai mica de 250 lei, se percepe un tarif de livrare in valoare fixa de 20 lei, in limita a 5 kg pe colet. Pentru comenzi in valoare mai mare de 250 lei, clientii nu trebuie sa achite tarif de transport.

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul https://revivepack.ro se realizeaza in 1-3 zile de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor. Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 18.00 vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 16.00, Sambata si Duminica, vor fi preluate in cursul zilei de Luni.

Politica de retur

Pentru noi, este important ca toti clientii nostri să fie mulțumiți. Dacă un produs achiziționat din shop-ul nostru online, revivepack.ro, nu corespunde 100% cu asteptarile tale, îl poți returna în termen de 14 zile calendaristice de la momentul intrarii in posesia lui.

Pentru aceasta, descarca si completeaza formularul de retur. Trimiteni-l apoi la office@revivepack.ro. Noi te vom contacta in maxim 3 zile lucratoare, pentru instructiunile de retur.

Conditiile de retur

Doar titularul facturii sau al bonului fiscal poate iniția returul.

Se acceptă returul produselor, în următoarele condiții:

  • la momentul deschiderii pachetului, produsele prezintă defecțiuni sau nu sunt conforme specificațiilor tehnice.
  • produsele nu trebuie sa fie deteriorate, nu trebuie sa prezinte urme de utilizare si trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite de catre client.

In caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza produsul si returnarea banilor.

Rambursarea sumei aferente returului

Rambursarea se poate face in numerar, în limita plafonului maxim stabilit prin lege, doar in cazul in care clientul a ridicat produsele de la sediul nostru si a plătit inițial în numerar si alege sa le returneze, personal, tot la sediu.

In toate celelalte cazuri, rambursarea se face prin transfer în cont bancar; ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au facut obiectul returnarii.

Termen de plată al sumei aferente returului

Conform ART. 13 din OUG 34/2014 ReVive Pack va rambursa suma aferenta produselor returnate de dvs. in 14 zile calendaristice de la data la care am primit in scris (prin email la adresa office@revivepack.ro) formularul dumneavoastra de retur. Termenul se poate prelungi in cazul in care produsul a fost returnat prin curier și nu a ajuns la sediul nostru in decursul celor 14 zile.

DESCARCĂ FORMULAR RETUR