Pahar biodegradabil pt. automate de băuturi, carton cu PLA, alb cu sigle „EcoUp©”, 180 ml, pachet 50 buc

9.50lei fără TVA

11.31lei TVA inclus

Pt aparate de apa si automate de băuturi calde

La comandă

Datorită dimensiunii și diametrului standardizat, paharele se potrivesc perfect pentru distribuitoarele automate. Bineînțeles, ele sunt potrivite și pentru a servi băuturi reci sau calde.

  • Cu perete simplu
  • Pentru băuturi calde și reci
  • Acoperire interioară PLA
  • Biodegradabile, conform DIN 13432
  • Cu pictograme „EcoUp ©”
  • Interval de temperatură: -25 ° C până la 100 ° C
  • Diametru superior: 71 mm

Paharele sunt căptușite cu PLA- pe baza de amidon de porumb, complet lipsit de petrol și biodegradabil.

Prin pictogramele „EcoUp ©” imprimate pe pahare, clienții dvs. sunt informați despre caracterul durabil al paharului si beneficiile pentru mediul înconjurător.

Volum

180 ml

Culoare

Alb

Politica de transport

Pe langa sumele percepute de ReVive Pack pentru produsele comercializate, se solicita clientului plata unui tarif de livrare. Pentru comenzi in valoare mai mica de 250 lei, se percepe un tarif de livrare in valoare fixa de 20 lei, in limita a 5 kg pe colet. Pentru comenzi in valoare mai mare de 250 lei, clientii nu trebuie sa achite tarif de transport. Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul https://revivepack.ro se realizeaza in 1-3 zile de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor. Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 18.00 vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 16.00, Sambata si Duminica, vor fi preluate in cursul zilei de Luni.

Politica de retur

Pentru noi, este important ca toti clientii nostri să fie mulțumiți. Dacă un produs achiziționat din shop-ul nostru online, revivepack.ro, nu corespunde 100% cu asteptarile tale, îl poți returna în termen de 14 zile calendaristice de la momentul intrarii in posesia lui.

mai multe informații
0

TOP

X