Paie biodegradabile din cereale, 23 cm, Ø 3-7 mm, cutie 500 buc.

127.00lei fără TVA

151.13lei TVA inclus

Cele mai sustenabile paie ecologice. NU conțin gluten.

În Stoc

Cantitate
Ai nevoie de ajutor? 0749 199 991

Tulpinile de cereale, care sunt de fapt deșeuri agricole, sunt transformate în noi produse utile: paie de băut!

Paiele noastre sunt 100% naturale. Stralucirea aurie este si ea naturală, paiele neavand nevoie de nici o acoperire suplimentara.

• Confectionate din tulpini de cereale colectate, tăiate manual și sterilizate
• Diametrele paielor variaza intre 3 si 7 mm
• 100% naturale
• 100% proiectate de natura
• Confecționate din materii prime regenerabile
• 100% biodegradabile
• 100% ecologice
• Gust neutru
• Pentru servirea cocktail-urilor și sucurilor
• Nu contin plastic

Deși folosim tulpini de cereale pentru paiele noastre, paiele nu conțin gluten. Boabele cerelelor, cele care sunt recoltate pentru producția alimentară, sunt partile care contin gluten. Tulpinile nu, asadar paiele sunt fara gluten.

Materialele sunt 100% naturale, deci nu este implicata producția industrială. Procesul de productie este si el natural, de aceea paiele sunt 100% biodegradabile. Aceasta înseamnă că atât înainte, cât și după utilizare, aceste paie nu dăunează deloc mediului înconjurător.
Clienții dvs. vor aprecia cu siguranță angajamentul dumneavoastra pentru protectia mediului.

Dimensiuni23 cm
Diametru

Ø 3-7 mm

Culoare

Naturală, auriu

Material

Paie

Politica de transport

Pe langa sumele percepute de ReVive Pack pentru produsele comercializate, se solicita clientului plata unui tarif de livrare. Pentru comenzi in valoare mai mica de 250 lei, se percepe un tarif de livrare in valoare fixa de 20 lei, in limita a 5 kg pe colet. Pentru comenzi in valoare mai mare de 250 lei, clientii nu trebuie sa achite tarif de transport. Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul https://revivepack.ro se realizeaza in 1-3 zile de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor. Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 18.00 vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 16.00, Sambata si Duminica, vor fi preluate in cursul zilei de Luni.

Politica de retur

Pentru noi, este important ca toti clientii nostri să fie mulțumiți. Dacă un produs achiziționat din shop-ul nostru online, revivepack.ro, nu corespunde 100% cu asteptarile tale, îl poți returna în termen de 14 zile calendaristice de la momentul intrarii in posesia lui.

mai multe informații
0

TOP

X