- 6%

Farfurie biodegradabila din frunze de palmier, Signature Line, 15×15 cm, pt desert, patrata, set 25 bucati

29,00lei fără TVA

34,51lei TVA inclus

Potrivite pentru servirea mâncării la toate tipurile de evenimente

În Stoc

Cantitate
Ai nevoie de ajutor? 0749 199 991

Cumpărate frecvent împreună

++
Preț total:   108,00lei

Datorită proprietăților naturale ale frunzelor de palmier, produsele sunt robuste, rezistente la încovoiere și rezistente la căldură, astfel încât se pot folosi cu ușurință pentru preparate calde și reci. Design-ul lor natural, asemănător cu lemnul, atrag privirile oricui.

Caracteristici ale veselei biodegradabile din frunze de palmier:

  • Produse 100% naturale
  • Foarte stabile și robuste
  • Se comporta bine la contactul cu lichidele
  • Pot fi folosite in cuptor, cuptor cu microunde și frigider
  • Fabricate din frunze întregi de palmier, presate în formă
  • Fără acoperire cu folie de plastic
  • Design unic, diferit de la un vas la altul
  • Provin din producție socială și echitabilă, certificată conform principiului BSCI (Business Social Compliance Initiative)
  • Compostabile la domiciliu
  • Biodegradabile conform EN 13432

Pentru alimentele uscate, vesela din frunze de palmier se utilizează pe perioade îndelungate.

Pentru alimentele umede, se poate utiliza numai pe termen scurt. Frunza de palmier poate absorbi umezeala, ceea ce ar putea duce la un gust lemnos al alimentelor. Din acest motiv, se recomanda umplerea cu maximum 15 minute înainte de servire, in cazul preparatelor lichide si cu maximum 30 minute in cazul celor umede sau grase. Pentru perioade mai lungi de umplere, se recomanda testarea în prealabil, pentru a vedea dacă apar schimbări senzoriale.

La domiciliu, vesela din frunze de palmier se poate reutiliza – se poate clăti cu puțină apă și detergent de vase si apoi se usucă bine. Este imposibil, bineînțeles, sa fie spălata în mașina de spălat vase.

Vasele biodegradabile de unică folosință, din frunze de palmier sunt ecologice si decorative, fiecare fiind realizat dintr-o frunza de palmier Areca.

Palmierul de Areca este cultivat in Asia de Sud-Est, în Tamil Nadu si împrejurimi. Acest palmier își pierde frunzele de mai multe ori pe an, de patru până la șapte ori în timpul creșterii. În mod normal, aceste frunze rămân îngrășăminte naturale pe plantații sau sunt arse. Pentru producția veselei din frunze de palmier, aceste frunze sunt colectate, sortate și folosite pentru produse de cea mai bună calitate. Prin urmare, suntem siguri că nici o pădure tropicală valoroasă nu este afectata din cauza acestor produse.

Produse personalizabile

Da

Dimensiune

15×15 cm

Culoare

Natur

Material

Frunze de palmier

Am nevoie pentru

Cafenea, Catering, Cofetărie, Evenimente, Gelaterie, Juice Bar / Smoothie Bar, Mâncare asiatică, Patiserie, Pizza, Sandwich & Burger, Street Food

Rezistență la Microunde

Da

Politica de transport

Pe langa sumele percepute de ReVive Pack pentru produsele comercializate, se solicita clientului plata unui tarif de livrare. Pentru comenzi in valoare mai mica de 250 lei, se percepe un tarif de livrare in valoare fixa de 20 lei, in limita a 5 kg pe colet. Pentru comenzi in valoare mai mare de 250 lei, clientii nu trebuie sa achite tarif de transport. Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul https://revivepack.ro se realizeaza in 1-3 zile de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor. Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 18.00 vor fi preluate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 16.00, Sambata si Duminica, vor fi preluate in cursul zilei de Luni.

Politica de retur

Pentru noi, este important ca toti clientii nostri să fie mulțumiți. Dacă un produs achiziționat din shop-ul nostru online, revivepack.ro, nu corespunde 100% cu asteptarile tale, îl poți returna în termen de 14 zile calendaristice de la momentul intrarii in posesia lui.

mai multe informații
0

TOP

X
    Coșul tău
    Coșul tău este golCătre shop