Bolurile si caserolele din trestie de zahar sunt perfecte ca ambalaje de unică folosință, în industria alimentară. Ele sunt complet neacoperite și constau doar din reziduul fibros care rezultă după presarea trestiei de zahăr, fibră care poate fi presată în aproape orice formă.
Bolurile si caserolele din trestie de zahar sunt rezistente la apă și la grăsimi, pot fi folosite in siguranță pentru mâncăruri, indiferent cât de fierbinți, uleioase sau grase ar fi acestea.
Trestia de zahăr este o materie primă rapid regenerabilă. La sfârșitul utilizării, bolurile si caserolele din trestie de zahar sunt complet biodegradabile, conform EN 13432
- Bol de supă, îngust, de formă înaltă
- Potrivit pentru mâncăruri calde și reci
- Potrivit pentru diverse supe, sosuri și ragu-uri
- Rezistență la temperatură: de la -25°C până la +220°C
- Rezistență la ulei: pana la 130°C
- Foarte ușor, dar izolează bine
- Perfect stivuibil, ceea ce face ca transportul mâncărurilor să fie mai ușor
- Biodegradabile conform EN 13432
Capace potrivite: Capace biodegradabile pt. bol supa 375 ml, trestie de zahar (CAT102)